Vakantie in een authentieke hooibergwoning

Vakantie in een authentieke hooibergwoning

vero unico vakantiehuizen
Geschreven door vero unico| 20 maart 2023 in Unieke vakantiehuizen

Vakantie vieren in een hooibergwoning is een unieke belevenis. De authentieke uitstraling van een hooiberg woning geeft je net dat extra landelijke tintje tijdens je vakantie. En wat is er fijner als dit vakantiehuis dan van alle gemakken is voorzien.

Hooi ter illustratie

Hooibergwoning Erve Woolderink in Wierden (Overijssel)

Hooibergwoning Erve Woolderink staat op een boerenerf in Wierden. Aan ruimte geen gebrek. Kinderen kunnen zich rondom deze 4-persoons vakantiewoning prima vermaken.

Hooibergwoning Erve Woolderink
Hooibergwoning Erve Woolderink

Op het erf zijn skelters en een trampoline aanwezig. Voor de liefhebbers is er in het vakantiehuis een Finse sauna. Als je op het terras zit, kunnen de rustige Angus-koeien een kijkje komen nemen. Landelijker kan haast niet. Kom jij binnenkort met je gezin in hooibergwoning Erve Woolderink vakantie vieren?

Hooibergwoning De Torre in Zeeland (Noord-Brabant)

3-persoons hooibergwoning De Torre is ideaal voor een romantische vakantie in het authentieke Brabantse dorp Zeeland. Het vakantiehuis ligt in een landelijke omgeving waar je geniet van rust en ruimte.

Hooibergwoning De Torre
Hooibergwoning De Torre

In de omgeving van de vakantiewoning kan je prachtig paardrijden. Je kunt zelfs je eigen paard stallen. Dit kan je ter plekke regelen. Enthousiast geworden voor een romantische vakantie in hooibergwoning De Torre?

Hooibergwoningen De Grimberghoeve in Notter (Overijssel)

Deze prachtige 5-persoons hooibergwoning staat op de recreatieboerderij De Grimberghoeve. Samen met een tweede hooibergwoning staat deze woning op een afgescheiden stuk land van de recreatiecamping.

Hooibergwoning De Grimberghoeve
Hooibergwoning De Grimberghoeve

De landelijk uitstraling van deze vakantiewoning wordt versterkt door de directe ligging aan een weiland, waar de koeien praktisch aan de tuin staan te grazen. Je kan dit type vakantiehuis huren met sauna of met stoomdouche. Eventueel kan je tegen betaling een hottub bijboeken. Weet jij al wat je kiest; de hooibergwoning met sauna of de hooibergwoning met stoomdouche?