Eén worden met de natuur in een boomhut

Eén worden met de natuur in een boomhut

vero unico vakantiehuizen
Geschreven door vero unico| 23 maart 2023 in Unieke vakantiehuizen

Eén worden met de natuur? Kies dan voor een unieke en bijzondere vakantie in een boomhut. De basics van de natuur én toch de luxe van een badkamer, keuken en toilet.

Fantasieboom ter illustratie

2 persoons boomhut in Durbuy (België)

Boomhut Bird Nest is een unieke accommodatie. Enerzijds vanwege de bijzondere accommodatie en anderzijds door het prachtige verhaal over het ontstaan van de boomhut. Twee buurmannen die tijdens de corona lockdown in België de handen ineen slaan en in 6 maanden tijd deze mooie boomhut hebben gerealiseerd.

Boomhut Bird Nest in Durbuy (België)
Boomhut Bird Nest in Durbuy (België)

Lees het bijzondere verhaal van de eigenaar over deze boomhut vakantiewoning in Durbuy. Dit is de kleinste stad in de Belgische Ardennen en bevindt zich in de provincie Luxemburg.

5 persoons boomhut op vakantiepark Mölke in Zuna (Nederland)

Een boomhut is natuurlijk alles behalve alledaags. De ligging aan het water maakt deze vakantiewoning helemaal af. De grootte van de boomhut maakt het de ideale uitvalsbasis voor een gezinsvakantie.

Boomhut op vakantiepark Mölke in Zuna (Nederland)
Boomhut op vakantiepark Mölke in Zuna (Nederland)

Voor de kinderen is er veel te beleven. Het vakantiepark heeft een overdekt zwembad, binnen- en buitenspeelplaatsen en een animatieteam. Bezoek deze boomhut vakantiewoning in Zuna en geniet van de natuur en alles wat deze plek en de provincie Overijssel te bieden heeft.