Ik ga op reis en neem ... mee

Ik ga op reis en neem ... mee

vero unico vakantiehuizen
Geschreven door vero unico| 16 maart 2023 in Handig

Ik ga op reis en neem … mee. Wie kent het spelletje niet van vroeger?
Het is niet alleen een spelletje. Sommige spullen zijn oprecht handig op vakantie. Wij hebben vijf producten voor je op een rijtje gezet die jij niet wil missen op reis.

Handige producten en gadgets voor op reis

Voor je smartphone en andere apparaten zijn een oplader met meerdere poorten en powerbank onmisbaar. Wegdromen bij je favoriete muziek doe je met een koptelefoon met noise cancelling. Ben je dikke vochtige handdoeken zat? Neem een hamam handdoek mee op reis. Je paspoort tegen water beschermen doe je met een waterdichte documentenhoes.

Oplader met meerdere poorten

Meerdere apparaten op vakantie leiden vaak tot veel gedoe met opladen. Met de Anker PowerPort Speed 5 Poorts oplader heb je dit niet meer. Je laadt je telefoon super snel op met de twee poorten die Quick Charge ondersteunen. De meeste nieuwe Android telefoons ondersteunen dit. Je tablet opladen is geen probleem dankzij het hoge vermogen van deze oplader. Met de overige drie poorten kan je apparaten op normale snelheid opladen. Met de 1,5 meter lange AC-kabel zijn lange laadkabels voor je apparaten verleden tijd.

Powerbank

Tijdens je vakantie ga je erop uit. Niets is zo vervelend als een lege telefoonbatterij. Met een powerbank laad jij je telefoon op waar en wanneer je dat wilt. Een powerbank van Samsung met drie poorten en een accucapaciteit van 20.000 mAh geeft je de mogelijkheid om drie apparaten tegelijkertijd op te laden.

Hamam handdoek

Hamam handdoeken zijn dun en licht waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. Ze zijn daarom ideaal voor het strand, zwembad, sauna of om je mee af te drogen na het douchen. Bovendien zijn hamam doeken zeer absorberend en sneldrogend. Ben je niet bekend met hamam handdoeken? De doeken van Turquoise hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Waterdichte documentenhoes

Vanaf nu hoef je niet meer bang te zijn dat een drankflesje in je tas gaat lekken. Met een waterdichte hoes worden kan je alle belangrijke documenten beschermen tegen water. Door de gebruikte materialen zijn je documenten zelfs beschermd tegen vuur. Dat is nog eens onbezorgd op vakantie.

Koptelefoon met noise cancelling

Ontspan jij op vakantie door een moment voor jezelf te nemen? Luister dan naar muziek of bekijk je Netflix serie met het geluid via een koptelefoon. De Sony WH-1000XM5 is een draadloze koptelefoon met uitstekende noise cancelling. Het omgevingsgeluid wordt hierdoor sterk gedempt waardoor je geen last hebt van omgevingsgeluiden. Met de snellaadfunctie kan je na 10 minuten opladen weer 5 uur genieten van je koptelefoon. Personaliseer de geluidsweergave via de equalizer app van Sony.